URALD A PIACOT KÉPZÉS

URALD A PIACOT KÉPZÉS

Túl a második képzésen

2018. november 21. - MárkM

Eltelt egy hónap az első képzés óta, így volt időnk megemészteni az első képzésen tanultakat, és alkalmazni gyakorlatban a fix stratégiákat. 

A második képzés szintén két napos volt, viszont úgy érzem, hogy sokkal több dolgot kell megtanulnunk mint az első képzéskor. Viktor megmutatta az összes stratégiát amelyekkel ő is dolgozik. Szó volt Elliot hullámelméletéről, azon belül a flat, abc, és háromszög korrekcióról. Risk- és money menedzsmentről, avagy hogyan ne nullázzuk le az egyenlegünket. Hogyan határozzuk meg az optimális fogadási tétünket, célárakat, stoppokat, hogyan építsünk pozíciót, és még sorolhatnám… Azt is megtanulhattuk, hogy nem mindig ''nyerhetünk'' a tőzsdén, hanem muszáj vissza is adnunk a piacnak. 

Az első képzési nap után elmentünk a csappattal egy bárba, ahol Viktor 2 csapatra osztott minket, és kaptunk egy feladatot, egy stratégiát kell vissza tesztelnünk egy devizapáron.

Nagyon elégedett vagyok, ismét egy nagyszerű képzésen vehettünk részt. Nagyon várom már a masterclasst, az utolsó képzést. 

https://viktorgali.com/

toozsde.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://igylettemtozsdetanonc.blog.hu/api/trackback/id/tr9414385178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misimokus 2019.07.24. 17:07:24

mi lenne, ha szajba basznatok anyatokat? 8 kocsog !? vagy mi ez!??
süti beállítások módosítása